بهشت یا جهنم ؟

سایت عکس و عکاسی فوتو سایت

وبلاگ-کد لوگو و بنر
بهشت یا جهنم ؟
بهشت یا جهنم ؟

 

 

 

 

 

 

 

به کجا می خواهیم برویم ؟  بهشت یا جهنّم ،

آیا می دانیم بهشت کجاست و چه نعمت هایی در آنجاست و یا جهنم کجاست و چه عذاب هایی دارد؟

اصلا ببینیم هر کدام چه جایی است و با شناخت تصمیم بگیریم و راه درست را انتخاب کنیم و برویم.

بدانیم که آتش جهنم صد ها بار سرد شده و به دنیا آمده ، یکی از آتشهای شدید که ما می شناسیم خورشید است که از آن فاصله بسیار دور می تواند پوست را بسوزاند و باعث گرمازدگی و حتی مرگ شود .

   حالا تصور کنید حرارت خورشید را صد برابر کنند و بخواهند ما را در داخل آن آتش عذاب کنند و بسوزانند (هنوز نزدیکش نشده باشیم خاکستر می شویم چه رسد به این که در داخل آن افکنده شویم)

((روزى رسول خدا، (ص)  ، نشـسته بود كه جبرئيل افسرده و محزون خدمت مباركشان رسيدند.

  پيغمبر فرمود: اى جبرئيلچرا افسرده و محزوني ؟

 

  گفت:اى محمد، (ص) ، چرا چـنـين نباشـيم در صورتى كه امروز گذاشته شد دَمهاى جهنم.

 پيغمبر خدا، (ص) ، فرمود: دَمهاى جهنم چهچيزي است ؟عرض كرد:همانا به دستور خدا آتش هزار سال برافروخته شد تا سـرخ شد. بعد از هزار سال ديگر افروخته شد تا سفيد شد. پـس از هزار سال ديگر افروخته شد تا سياه شد و آن سياه و تاريك است.

 پس اگر يك ذراع از آن (يك ذراع فاصله مچ تا آرنج است) به دنيا بيايد،دنيا از حرارت آن ، ذوب مى شود ،  و اگر قطره اى از زقوم و ضريع آندر آبهاى اهل دنيا  بـچكد ، همه موجودات از مسموميت و بوي بد آن مي ميرند.

 پسرسول خدا (صلى الله عليه و آله و سلم) گريه كرد ، و جبرئيل نيز گريان شد.

 
پس خداى تعالى فرشته اى را به سوى آنها فرستاد ،كه عرض كرد: خدابه شما سلام مى رساند و مى فرمايد شما دو تن را ايمن كردم از اينكهگناهى كنيد كه به واسطه آن عذابتان كنم.( علم اليقين ،مقصد4، باب 15، فصل 1، ص 1032)

در اين حديث كمر شكن درستتصور و تدبر كن ، آيا اگر احتمال صحت همبدهى ، نبايد مثل ديوانه ها سر به بيابان بگذارى ؟ ما را چه شده است كه اين قدر در خوابغفلت و جهالتيم ؟ آيا مثل رسول الله و جبرئيل ملكى بر ما نازل شده و ما رااز عذاب خدا ايمن كرده ؟ با اينكه رسول خدا و اولياء او تا آخر عُمر هم ازترس خدا قرار و خواب و خوراك نداشتند. و از ترس او غَشمى كردند. على بن الحسين (ع)، امام معصوم ، گريه ها و زاريهايش ومناجات و عجز و ناله هايش دل را پاره پاره مى كند. ما را چه شده كه هيچ حيا نكرده در محضر ربوبيت اين قدر هتك حرمات و نواميس الهى را مى كنيم ؟

  اىواى بر ما و بر غفلت ما!

  اى واى بر ما و بر شدت سكرات موت ما!

  اى واى بر حال مادر برزخ و سختيهاى آن ، و در قيامت و ظلمتهاى آن !

 اى واى بر حال ما در جهنم و عذابو عقاب !.

 (شرح چهل حديث امام خميني(ره)- حديث اول(در جهاد با نفس))

 همه اينها گوشه كوچكي از عذابهاي جهنم است ، امام علی (ع) در دعای کمیل می فرمایند : (يا اِلـهى وَسَيِّدِي وَمَوْلايَ وَرَبّي صَبَرْتُ عَلى عَذابِكَ فَكَيْفَ اَصْبِرُ عَلى فِراقِكَ، وَهَبْني (يا اِلـهي) صَبَرْتُ عَلى حَرِّ نارِكَ فَكَيْفَ اَصْبِرُ عَنِ النَّظَرِ اِلى كَرامَتِكَ :كه اى معبود ،آقا  و مولا و پروردگارم گيرم  بر عذاب تو صبر كنم امّا چگونه دوری تو را طاقت آورم .

 و ای معبود من گيرم حرارت آتشت را تحمل کنم اما چگونه چشم پوشیدن از بزرگواریت را بر خود هموار سازم) یعنی دوری از نظر لطف و رحمت خدا از آتش جهنم که قبلا توضیح داده شد سخت تر است.

 آتش ، حرارت ، تشنگی ، عذابهای سخت و ... و از همه مهمتر خشم خدا نسبت به جهنمیان .

 

و از بهشت ، گذشته از نظر لطف و عنایت خدا و مثال های قرآن در باره درختان میوه و رودهای جاری و ... همین بس که اگر تمام خوبیهای دنیا را جمع کنی به یک تار موی حور العین(خدمتکاران بهشت) نمی رسد .

 

 امام علی (علیه السلام) در این زمینه می فرمایند: اگر تمام نعمت های دنیا جمع بشود در برابر بهشت ناچیز است و اگر تمام بلاها و گرفتاریهای دنیا جمع بشود در مقابل جهنم ناچیز است.

حال خوب بیندیشیم که به کجا می خواهیم برویم ، بهشت یا جهنم.

  حال اینکه چیز هایی که درباره بهشت گفته می شود مثالهایی است دنیایی که ما درک کنیم و گرنه نعمتهاي بهشت چیزهاي دیگری است که در مخیله ما هم نمی گنجد (مثل اینکه شما کودکتان را می خواهید برای واکسن زدن ببرید ولی او نمی داند واکسن چیست و چه خوبیهایی برایش دارد ، شما مجبور می شوید به او بگوييد که اگر بیایی برایت مثلا پفک یا لیسک می خرم  این پفک و لیسک همان نعمت هایی است که خدا مثال می زند (حوریه یا درختان پر میوه و آبهای روان از شیر سفیدتر و از عسل شیرین تر و یا قصر ها و ...) و حال آنکه نعمت اصلی بهشت نظر لطف و محبت خدا نسبت به بندگانش می باشد.)

   اگر راهمان را انتخاب کردیم و تصمیم گرفتیم به بهشت برویم و هدف ما اینست ، باید بدانیم که چه باید بکنیم و چطور می شود به بهشت رفت.

   (بهشت را به بها می دهند نه به بهانه)

   باید خودمان را برای رفتن به بهشت پاك كنيم (تصور کنید شخص محترمی شما را به مهمانی دعوت کرده باشد ، اما شما لباسهایتان به شدت کثیف باشد (مثلا گِل و لاي لجن به لباس شما پاشیده شده باشد) آیا حتی اگر آن شخص از روی لطف و محبت شما را به داخل منزل دعوت کند ، شما وارد می شوید؟! یا عذر می خواهید تا لباسهایتان را تعویض و بدنتان را بشوئید! ( در قیامت اگر خدا هم به جهنمیان اجازه ورود به بهشت بدهد خود آنان می فهمند با این گناهان نمی شود با این کوله بار نمی شود وارد شد و خودشان برای پاک کردن خود به جهنم وارد می شوند (جهنم هم پاک کننده است ولی در مرحله ای که دیگر راههای ساده تر  مثل توبه و بازگشت در دنیا نتیجه ندهد.)

  (در قدیم هم وقتی کسی جراحتی داشت که با دوا و درمان بهبود حاصل نمی شد با آتش درمانش می کردند (نقره داغش مي كردند) (چیزی را داغ می کردند و بر روی زخم می گذاشتند ، درست است که درد فراوانی متحمل می شد اما از مرگ نجات پیدا می کرد.))

 

 

 

 

 

 



برچسب ها : ,,,,,,
مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب
آخرین نظرات ثبت شده برای این مطلب را در زیر می بینید: برای دیدن نظرات بیشتر این پست روی شماره صفحه مورد نظر در زیر کلیک کنید:
بخش نظرات برای پاسخ به سوالات و یا اظهار نظرات و حمایت های شما در مورد مطلب جاری است.
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .
شما نیز نظری برای این مطلب ارسال نمایید:
نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: